MYRAVEA : Segment Warna Pilihan Untuk Blogku

Assalamualaikum....
peace yunk..

Pertama-2nya Ck nak ucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru dekat korang semua..
Hmm, Ck tak sambut dekat luar pun sebab hujan lebat sangat.
So, perkara yang paling best sekali buat masa hujan adalah tidur..
Nikmat betul tidur waktu hujan... Sejukkkk :)

Kedua, Ck nak ucapkan Selamat Menyambut Ulang Tahun dekat abang2 Ck..
Abang-2?? Kenapa?
Sebab Ck ada 2 orang abang yang sambut besday hari ni..
Tak lupa jugak buat Kakak Myra Vea yang menyambut ulang tahun yang ke-21..
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya...

Aduyaiii, dah jauh berjalan ni so, Kita setaight to the point jelah okey..
semperna tahun baru ni, Ck nak join segment..
Kali pertama taw..
Harap-2 kak myra pilih  Ck jugak ya..

MYRAVEA : Segment Warna Pilihan Untuk Blogku

sila klik ini untuk menyertai ----->>> JOIN

Okey, warna pilihan blog yang Ck nak sangat buat adalah warna Hijau..
Kenapa hijau?
Sebab Ck rasa warna tu buat Ck tenang jer..
Tapi tak tahu lah korang kan...
Manusiakan lain-2.. *mana.ada.sama*
Lagi pun Ck tak pernah buat blog warna hijau so, ada niatlah nak jugak nak try..
Nak buat kelainan lah sikit...
Lagi satu, Ck jarang lah tengok blog-2 orang warna hijau..
Seriously, betul... Tak tipu!!

Kesimpulannya, Ck nak sangat buat blog warna tu.. heheheheee
Kak myra boleh tolong buatkan header??





4 ulasan:

myravea berkata...

Thanks join segmen kali ini, anda diserbu! :)

Ck Syaa ツ berkata...

@ ade harpan mnang tak? haha

Penjual Reflesia™ berkata...

salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..

Ck Syaa ツ berkata...

baru je msuk blog awk.. wah! nice.. pndai edit ek..