~mood exam~''''''''



(soalan yang kotak separuh tu xlepas la....jawab je...!!)

~hari ini saya exam addmath and accaunt...
peper yang saya tunggu tiba..hehehe
nak tahu apa??
haaa,mesti la accaunt..
saya suka subjek ni..dulu ingat2 sbjek acc n eko la paling saya benci tapi sekarang lain lak..
tadi jawab tenang je hati....xde la gelabah2..
tapi ade 1 soalan tu saya xdapat balance.....soalan mcam tu memang saya mark dah xbleh jawab.
so,xde rasa kesal sangat la....
yang lain 'cantekkk' je....hiihiihih :D

*alahamdulillah,semoga saya dapat keputusan yang sebaiknya....Amin....

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

al x dpat mark ag
law da dpt hah????????!!!!

Ana Syahida Teridi berkata...

heheheh...jadilah..
acc exam ni aQuh dpt 83% je...
okey la tu...